CAD детали

Почитувани,
Ви благодариме на вашето барање за пренос на CAD деталите. Линкот за пренос на деталите ви го испративме на еmail -адресата којашто ја наведовте во пријавниот формулар.

Благодариме!

Полињата означени со ѕвезда (*) се задолжителни